Filtriranje Odaberi kategoriju
0 kom 0,00 kn 0
Pet Home O nama

O nama

Pet Home je specijalizirana trgovina za kućne ljubimce sa stručnim osobljem koje će vam pomoći u odabiru proizvoda prilikom posjete. Kod nas možete kupiti hranu za vašeg ljubimca, dodatke prehrani, kozmetiku, ali i visoko kvalitetnu opremu.

U Pet Homeu vjerujemo da bi ljubimci trebali biti članovi obitelji i da se tako prema njima trebamo i odnositi. Preuzeli smo tu odgovornost kada smo ih primili u svoj dom. Pružimo im najkvalitetniju prehranu, njegu, zabavu i pobrinimo se da žive zdrav i zadovoljan život. Biti će Vam beskrajno zahvalni!

Što je Pet Home?

Pet Home više je od obične trgovine za kućne ljubimce. Ljubimci su dio naših svakodnevnih života – poslovnih i privatnih. Znamo što znači šetnja psa po kiši i blatu te kupanje mačke. Poznajemo i obavezu čišćenja akvarija i terarija te sakupljanja ptičjeg izmeta po dnevnom boravku. Ali, sve to je zanemarivo kada zastanemo i razmislimo koliko nam je zaista stalo do tih „životinja“. Brinemo se za njih kada su bolesni, vodimo ih veterinaru, oduzimamo od vlastitog vremena kako bismo tom živom biću pružili kvalitetniji, zdraviji, dulji i lakši život. A zašto?

Zato što oni isto čine za nas. Tu su kada smo tužni, leže kraj nas kada smo bolesni a najveće veselje na svijetu im je naš povratak kući. Možda nam ne mogu direktno pomoći, ali ne možemo osporiti da nas osjećaju, isto kao što mi osjećamo njih. Zato ih smatramo članom obitelji.

#ClanObitelji

Naša inicijativa #ClanObitelji ima za svrhu podići svijest o ispravnoj i kvalitetnoj brizi za kućne ljubimce. Počevši od najbolje hrane i prikladne dijete pa sve do načina i stila života, sve su to bitni faktori o kojima treba brinuti. SVE vrste kućnih ljubimaca ovo zahtijevaju, čak i zaslužuju – to smo im obećali kada smo ih primili u svoj dom.

Sva hrana koju prodaju Pet Home trgovine prethodno je isprobana na našim ljubimcima. Prihvaćamo prodavati hranu samo onih proizvođača čija kvaliteta i palatabilnost proizvoda odgovara našim uvjetima. Ostali proizvodi (oprema, igračke, dodaci prehrani, itd.) također su isprobani a sigurnost njihova korištenja zajamčena.

Pet Home će uvijek težiti tome da kućnim ljubimcima pruži najbolje. Radilo se o proizvodu ili običnom savjetu ili preporuci. Također, brinemo se i za one duše koje još nisu pronašle svoj „zauvijek“ dom redovito pomažući udrugama i organizacijama za nezbrinute životinje.

Veterinarske ljekarne

U sklopu svih Pet Home trgovina nalaze se i veterinarske ljekarne. Tamo možete kupiti razne veterinarsko-medicinske proizvode, veterinarske dijete i preparate za njegu, od kojih neke možete naručiti i preko našeg webshopa.

Kako nas pratiti?

Ako ne želiš propustiti novosti o Pet Homeu, našim aktivnostima, promocijama, Pet Home Nagradnjačama koje održavamo svaki mjesec, novim mjesečnim ponudama i želiš vidjeti naše predivne četveronoge posjetitelje - prati nas na našim Facebook i Instagram profilima.

Također, pretplati se na naš newsletter ovdje kako bi primio obavijesti o svim novostima u Pet Homeu!

Naše komunikacijske kanale redovito prate i naši dežurni veterinari, pa ako vam treba savjet vezan uz Vašeg kućnog ljubimca, slobodno nam se javite. Sudjelujte u našim razgovorima na društvenim mrežama ili nam pošaljite direktan upit, rado ćemo Vam pomoći!

Kontakt