Filtriranje Odaberi kategoriju
0 kom 0,00 kn 0
Pet Home Blog

Blog

Nova pravila za cijepljenje pasa protiv bjesnoće

Cijepljenje pasa protiv bjesnoće u Republici Hrvatskoj bilo je obavezno jednom u 365 dana. Od 8.1.2021. prema Naredbi o mjerama zaštite zdravlja životinja od zaraznih i nametničkih bolesti to više nije tako. Od ove godine, u knjižicu cijepljenja Vašeg psa treba biti upisan datum sljedećeg cijepljenja sukladan trajanju imunosti danog cjepiva, koje propisuje proizvođač.

Kako zaštititi ljubimce uslijed potresa?

Ove smo godine, na žalost, jako dobro osjetili da nas potres može pogoditi bilo kad i bilo gdje. Kada se ta nepomična, čvrsta zemlja iznenada počne pomicati ispod nas, može biti zaista zastrašujuće i opasno. Ne sviđa se nama, ne sviđa se vama, a ne sviđa se ni našim ljubimcima.

Zato smo odlučili sastaviti ovaj kratki vodič, kako bismo pomogli vama i vašim ljubimcima da ostanete sigurni uslijed potresa.

Ukratko: pripremite paket, napravite plan i pripremite svog ljubimca. Možete vi to!

Prirodni proizvodi za obnovu, njegu i zaštitu kože i dlake pasa i mačaka

Suha njuška i mekuši, kalusi, češanje kože i ušiju, perut i suha koža, gubitak dlake, neugodan miris ili čak promjene u ponašanju samo su neki od simptoma problema s kožom koji bez pravovremene intervencije mogu dovesti do težih problema s kožom. 

Zašto mačka odbija upotrebljavati posudu s pijeskom?

Ukoliko ste prepoznali navike svoje mačke u našem naslovu, nadamo se da će ovaj članak pomoći oko rješenja problema.

Kako pomoći divljim ptičicama?

Hladnije temperature požuruju ptice selice u toplije krajeve, a one koje nisu uspjele „bukirati“ topliju destinaciju nastavljaju suživot s nama. Naravno, mi smo ti koji smo na dobitku, one nas ovim činom časte svojim cvrkutom i društvom.

Pomoć tim ptičicama može biti hobi za cijelu obitelj.

Pet Home Webinari - povodom Svjetskog dana životinja

Povodom Svjetskog dana životinja (4.10.) u subotu 3.10. i nedjelju 4.10.2020. za Vas organiziramo webinare s temama: "Što je potrebno u Vašem domu za mačju sreću?" i "Prehrana pasa i mačaka kroz razdoblja: Od mladunčadi do seniora". Više o samim predavanjima i predavačima saznajte u objavi!

1 2 3