Filtriranje Odaberi kategoriju
0 kom 0,00 kn 0
Pet Home Blog

Blog

Pet Home Webinari - povodom Svjetskog dana životinja

Povodom Svjetskog dana životinja (4.10.) u subotu 3.10. i nedjelju 4.10.2020. za Vas organiziramo webinare s temama: "Što je potrebno u Vašem domu za mačju sreću?" i "Prehrana pasa i mačaka kroz razdoblja: Od mladunčadi do seniora". Više o samim predavanjima i predavačima saznajte u objavi!

Zašto Vaš pas treba multifunkcionalnu igračku? Zašto Vaš pas treba KONG?

Već godinama KONG stoji kao jedna od najizdržljivijih igračaka za pse. Saznajte zašto je KONG najpoznatija pseća igračka te koja veličina Vam je potrebna za Vašeg psa.

Bolje spriječiti nego liječiti - kako prepoznati osteoartritis kod pasa

Osteoartritis je čest problem kod pasa, osobito kod starijih pasa i velikih pasmina. Iako ne postoji lijek za ovo progresivno stanje, rano prepoznavanje problema i početak odgovarajuće brige pomažu vam održati psa aktivnim i poboljšati kvalitetu života.

Pasje vrućine, pojačani oprez zbog utjecaja na naše ljubimce

Dok mi uživamo na suncu i visokim temperaturama, po ljeti koji puta zaboravimo kako je našim ljubimcima i koje opasnosti im prijete.

Savjeti za planiranje odmora s Vašim kućnim ljubimcima - PLANIRAJTE UNAPRIJED

Naši dlakavi prijatelji su članovi obitelji, a kada mi planiramo godišnji odmor želimo da i oni budu dio tog odmora. Naravno, želimo biti sigurni da su i oni pripremljeni za takvu avanturu.

Stoklas (divlji ječam) - Koje probleme uzrokuje i kako ih prepoznati?

Došlo nam je ljeto, uživamo u dugim danima, šetnjama… Ali, dolazi i sezona divljeg ječma.

To je vrijeme kada mnogo pasa i njihovih vlasnika traži pomoć veterinara zbog problema sa klasevima.

1 2