Filtriranje Odaberi kategoriju

Sve što #ClanObitelji treba - ostvari 10% popusta na 5400+ proizvoda uz promo kod PHS-TRAVANJ24  Kreni>

0 kom 0,00 0
Šifra: J2410300

JBL ProAqua Test pH 6.0-7.6

JBL ProAqua Test pH 6.0-7.6 J2410300 Akvaristika/Briga i održavanje/Testiranje vode JBL
Komentari (0)
Šifra: J2410300
12,60
U cijenu je uključen PDV

Proizvod trenutno nije dostupan. 

 Obavijesti me kada ponovno postane dostupan! 

Nije dostupno na webshopu
Nije dostupno u prodavaonicama
Opis

JBL PRO AQUATEST pH 6.0-7.6
Jednostavan i brzi test za utvrđivanje pH vrijednosti u rasponu 6,0-7,6 ​​u slatkovodnim akvarijima. Pakiranje sadrži testni komplet za otprilike 80 testiranja. Komplet se sastoji od reagensa, 2 staklene test posude s navojnim čepom, šprice, stalka za usporedbu i obojene skale. Dopuna za reagens dostupna je zasebno. JBL Pro AquaTest 6.0-7.6 je kolorimetrijski test za rutinsku kontrolu razine pH vrijednosti u blago kiseloj do neutralnoj slatkovodnoj akvarijskoj vodi. Pomoću metode kompenzacije specijalno razvijene u JBL-u precizni i pouzdani rezultati mogući su i u umjereno obojenoj vodi, npr. uzrokovana obojenost od filtar treseta ili liječenja bolesti.

Zašto testirati?
Preduvjet za održavanje dobrobiti svih vodenih organizama su što stabilnije pH vrijednosti. Iznimno je bitna stabilnost pH vrijednosti vode; promjene pH vrijednosti utječu na tvari topive u vodi, npr. topljivost CO2 izravno je povezana s pH vrijednostima (posebno treba izbjegavati fluktuacije razina pH u vodi; razina pH igra važnu ulogu pri CO2 gnojidbi). Koncentracija CO2 koja je najpogodnija za biljke i bezopasna za ribe postiže se s razinom pH 6.8-7.3, pod uvjetom da voda ne sadrži nikakve druge tvari koje mogu utjecati na razinu pH. Karbonatna tvrdoća ne smije pasti ispod 4 °dH i značajno ne prelazi 16 °dH. JBL Pro AquaTest 6.0-7.6 idealan je i za posebne primjene, poput uzgoja određenih vrsta riba za koje je moguće potrebno točno mjerenje pH vrijednosti.

*VAŽNA NAPOMENA*: Špricu uvijek usmjerite okomito prema dolje prilikom kapanja i svakako izbjegavajte mjehuriće. Vanjska površina treba biti suha. Bočica mora biti čvrsto zatvorena. Čuvati reagens na suhom mjestu i sobnoj temperaturi. Držati u originalnom pakiranju.

Najbolje upotrijebiti do / serijski broj, LOT: otisnuto je na pakiranju.
Proizvođač: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Njemačka.
Zemlja podrijetla: Njemačka.

Značajke
Vrsta proizvoda Test setovi
Namjena Testiranje pH 6,0 - 7,6
Vrste akvarija Slatkovodni akvariji
Komentari (0)
Pošalji svoj komentar

Tvoja ocjena

Tvoj email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar.
Drugi su komentirali
Trenutno nema komentara
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Sendgrid
Zendesk LiveChat
Google Ads

Google tag manager
Google ecommerce
Facebook pixel