Filtriranje Odaberi kategoriju

Sve što #ClanObitelji treba - ostvari 10% popusta na 5400+ proizvoda uz promo kod PHS-TRAVANJ24  Kreni>

0 kom 0,00 0
Šifra: J2411600

JBL ProAqua Test Fe Iron

JBL ProAqua Test Fe Iron J2411600 Akvaristika/Briga i održavanje/Testiranje vode JBL
Komentari (0)
  • Upozorenje: Oprez
Šifra: J2411600
21,65
U cijenu je uključen PDV

Proizvod trenutno nije dostupan. 

 Obavijesti me kada ponovno postane dostupan! 

Nije dostupno na webshopu
Nije dostupno u prodavaonicama
Opis

JBL PRO AQUATEST Fe Iron
Jednostavan i brzi kolorimetrijski test koncentracije željeza u slatkovodnoj i morskoj vodi. Pakiranje sadrži: testni komplet za približno 50 testiranja, reagens, špricu, 2 test posude s poklopcem, stalak za usporedbu, obojenu skalu. Dopuna za reagens dostupna je odvojeno. JBL PROAQUATEST Fe je kolorimetrijski test za mjerenje i rutinsko određivanje razine željeza u slatkovodnoj i morskoj akvarijskoj vodi te u vrtnim jezercima. Pomoću metode kompenzacije razvijene u JBL-u mogući su precizni i pouzdani rezultati u umjereno obojenoj vodi (npr. obojenost od filtar treseta ili lijekova).

Zašto testirati?
Za sve biljne i životinjske organizme željezo je neizostavan element u tragovima. Uz dovoljnu opskrbu s CO2 i ostalih elemenata u tragovima, željezo je presudno za dobar rast biljaka i kontinuirano se iskorištava. Žućkasta boja kod pupoljaka lišća i mladih listova znak je nedostatka željeza. Željezo je, kao i neki drugi elementi u tragovima, stabilno u vodi samo ograničeno vrijeme, čak i ako su vezani za takozvane kelatore, kao što je to uobičajeno u modernim gnojivima. Povrh toga, svaka dodana voda iz slavine obično ne sadrži željezo, stoga se ovim testom treba redovito kontrolirati sadržaj željeza i prema potrebi dopuniti. Koncentracije od samo 0,1-0,2 mg/L dovoljne su za dobar rast biljaka. U vrlo gusto zasađenim akvarija, također, mogu biti korisne vrijednosti do 0,6 mg/L. U morskim akvarijima preporučuje se vrijednosti do 0,05 mg/L.

*VAŽNA NAPOMENA*: Špricu uvijek usmjerite okomito prema dolje prilikom kapanja i svakako izbjegavajte mjehuriće. Vanjska površina treba biti suha. Bočica mora biti čvrsto zatvorena. Čuvati reagens na suhom mjestu i sobnoj temperaturi. Držati u originalnom pakiranju.

Najbolje upotrijebiti do / serijski broj, LOT: otisnuto je na pakiranju.
Proizvođač: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Njemačka.
Zemlja podrijetla: Njemačka.

Značajke
Namjena Testiranje Fe
Vrste akvarija Morski akvariji, Slatkovodni akvariji
Komentari (0)
Pošalji svoj komentar

Tvoja ocjena

Tvoj email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar.
Drugi su komentirali
Trenutno nema komentara
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Sendgrid
Zendesk LiveChat
Google Ads

Google tag manager
Google ecommerce
Facebook pixel