Filtriranje Odaberi kategoriju

Sve što #ClanObitelji treba - ostvari 10% popusta na 5700+ proizvoda uz promo kod PHS-OZUJAK24 Kreni>

0 kom 0,00 0
Datum objave: 07.09.2020

Zašto Vaš pas treba multifunkcionalnu igračku? Zašto Vaš pas treba KONG?

Zašto psi vole KONG?

Zabavan je za igru. Može se bacati, dok na tvrđim podlogama zbog svojeg oblika nepredvidljivo odskakuje, što je dodatna zabava.

Većina pasa voli nešto žvakati. Štencima je vrlo važno osigurati puno prikladnih igračaka za žvakanje. KONG je odličan izbor s obzirom da je gotovo neuništiv. Ukoliko je Vaš pas „žvačući uništavač“ i većinu običnih igračaka uništi, obavezno mu nabavite crni KONG.

Napunite ga

Zbog ovoga psima KONG postaje najdraža igračka i omogućava im sate zabave. Šupljina u sredini omogućava Vam da KONG napunite hranom ili poslasticama. Ovisno o količini i napunjenosti KONGa, psu će trebati neko vrijeme da počisti unutrašnjost.  Upravo ste mu pružili zabavan izazov i zaokupili ga na neko vrijeme.

KONG je odličan za treninge i mentalnu stimulaciju

Pas kojem je dosadno lako upadne u nevolje. KONG je odličan način da zaposlite svog psa i date mu nešto interesantno čime će se baviti. Ako ga napunite hranom, osiguravate odličnu mentalnu stimulaciju svom psu. Ukoliko imate štene koje stalno traži nešto za žvakanje, ovo je pravi izbor za Vas. Kao i uvijek, obavezno nadzirite svog psa dok se igra, pogotovo u početku dok niste sigurni da se pas zna igrati s KONGom ili da ga ne bi možda oštetio.

Većina interaktivnih igara za pse funkcioniraju na principu jedan sistem za sve pse. Takve igračke mogu biti preteške za nove pse ili prelagane za iskusnije pse.

Štencima ili psima koji se tek susreću s KONGom, možete staviti svega par poslastica ili malo količinu konzerve u unutrašnjost, tako da lako ispadne van ili da lako poližu konzervu.

Za one iskusnije pse, unutrašnjost možete napuniti mješavinom poslastica i konzerve i još dodatno staviti u zamrzivač da im ponudite još zahtjevniji zadatak.

Ok, pas je polizao i izvadio svu hranu iz KONGa, što sad?

Nitko od nas ne voli igračke s ostacima hrane. S KONGom to nije problem. Potopite ga u toplu vodu sa malo deterđenta. Zaostali komadići hrane (ako ih ima ????) će se otopiti i lako ćete ih očistiti pomoću četkice.

Zašto je bolje imati više KONG-ova kod kuće?

Ukoliko volite svom psu ponuditi smrznuti punjeni KONG, računajte na vrijeme potrebno da se on smrzne. Da bi sebi olakšali napunite i stavite u zamrzivač više njih, tako ćete uvijek imati koji u rezervi.

I za igru će Vam dobro doći ukoliko ih imate više, možete organizirati i igru skrivača. Napunite par njih sa poslasticama i posakrivajte po stanu, a zatim dajte svom psu da iskoristi taj svoj savršeni nos.

Ako ste u ovom članku saznali nešto novo i zanimljivo, podijelite ga klikom na ikonice niže!

Komentari 0
Pošalji svoj komentar

Tvoja ocjena

Tvoj email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar.
Drugi su komentirali
Trenutno nema komentara
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Sendgrid
Zendesk LiveChat
Google Ads

Google tag manager
Google ecommerce
Facebook pixel