Filtriranje Odaberi kategoriju

Sve što #ClanObitelji treba - ostvari 10% popusta na 5700+ proizvoda uz promo kod PHS-OZUJAK24 Kreni>

0 kom 0,00 0
Datum objave: 05.05.2020

Hrvatsko sijeno - Jocker! Novo u ponudi!

Dostupno u svim Pet Home Shop trgovinama i u našoj web trgovini - Zeko i Ptica d.o.o. domaće Hrvatsko sijeno Jocker!

Njihovu priču prenosimo u cijelosti:

 

"Nudimo Vam najbolje i zaista prirodno sijeno, otkos starih livada, bez ikakvih dodataka... Zaštićeno od automobilskih i industrijskih zagađenja, s obronaka Hrvatskog zagorja.

 

Zašto naglašavamo "bez ikakvih dodataka"? Zato što su naše livade prirodno bogate raznovrsnim samoniklim biljkama/travama (menta, kamilica, radič, melisa, komorač, trputac, stolisnik i dr.), i nikada nisu dosijavane, majka priroda pobrinula se da zaista budu savršene same po sebi.

 

U zadnje se vrijeme sve više skreće pažnja na ekologiju, čuvanje prirode, okreću se svi zdravijem životu, žele živjeti u skladu sa prirodom, trošiti manje plastičnih vrećica, koristiti proizvode ne tretirane pesticidima i slično... A mi nudimo upravo to, ekološki zapakirane proizvode iz prirode, netretirane pesticidima i bez ikakvih umjetnih dodataka... Naše su livade smještene na tri lokacije: prva je u Stubičkoj Slatini, a druge dvije još starije livade su u Zlataru i Mariji Bistrici.

 

Izdvajamo se od ostalih ponuđača sijena po tome što su naše sijeno izabrale životinje, a ne mi :)

Pitate se: Kako životinje??? Mi se bavimo uzgojem kunića, činčila, degua i ostalih malih glodavaca sada već 20 godina... I upravo naše životinje testirale su dugi niz godina ovo sijeno i rekle: Da, to je sijeno za sve kuniće, da, to je ono što trebamo mi činčile, da, to je prava trava za sve nas... Nadovezali su se svi ostali naši sustanari! Ali, ne samo naši, već i Vaši! Hvala svima koji su nas natjerali na ovaj pothvat, koji su nas nagovorili da se pojavimo u javnosti i damo priliku svim kunićima i ostalim malim kućnim ljubimcima (ne zaboravimo na zamorčiće!!!) da im naše Hrvatsko sijeno bude dostupno svaki dan na meniju!

 

Hvala! Zbog Vas smo ovdje!

 

Nekoga, bez koga ovog sijena ne bi bilo moramo svakako odmah istaknuti, a to je jedan mali slatki zeko po imenu Jocker, a kojega možete vidjeti na svakom pakiranju Hrvatskog sijena... Koji na žalost više nije s nama, napustio nas je u 11-oj godini života, zaspao je...

Od tog je predivnog bića sve krenulo... Uzgoj, sijeno, ljubav prema zekanima... I zato mu posvećujemo ovo sijeno, Hrvatsko sijeno... U našim srcima vječno živi - Jocker."

Naruči odmah iz Pet Home Shop web trgovine!

Komentari 0
Pošalji svoj komentar

Tvoja ocjena

Tvoj email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar.
Drugi su komentirali
Trenutno nema komentara
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Sendgrid
Zendesk LiveChat
Google Ads

Google tag manager
Google ecommerce
Facebook pixel