Filtriranje Odaberi kategoriju

Sve što #ClanObitelji treba - ostvari 10% popusta na 5700+ proizvoda uz promo kod PHS-OZUJAK24 Kreni>

0 kom 0,00 0
Datum objave: 22.05.2020

Cat's Best pijesak za mačke - MOŽETE GA BACITI U WC

#BudimoOdgovorni

"Kako ne bi došlo do novih situacija ovoga tipa apeliramo i pozivamo građane na odgovorno ponašanje te da ne bacaju ništa što nije razgradivo u svoje toalete i kanalizaciju." - poručuju iz Zagrebačkih otpadnih voda.

Kako bismo Vam olakšali čišćenje i pružili higijenski pijesak za mačke, predstavljamo vam Cat's Best pijesak.

Grudanje i zadržavanje

Pijesak koji se gruda i zadržava mirise trajno. Kao grudajući pijesak, Cat's Best Original koristi moć prerađenih aktivnih drvnih vlakana; ona efektivno apsorbiraju tekućinu i mirise te ih zadržavaju duboko unutra - do 7 puta vlastite težine. To neutralizira mirise tako efikasno da ovaj pijesak može ostati u WC-u do 7 tjedana!

Cat's Best Original funkcionira najbolje kada redovito čistite grudice koje se stvaraju nakon što mačka koristi WC. Ovo štedi vrijeme i novac te osigurava dostojnu higijenu i udobnost koju mačke vole. Cat's Best Original napravljen je isključivo od obnovljivih sirovih materijala, što znači da je i održiv i biorazgradiv.

Možete ga bacati u WC školjku!!!

Proizveden je iz prirodnih biljnih produkata poput toaletnog papira, tako da se grudice slobodno mogu bacati u WC školjku koju jednostavno i obavezno treba isprati vodom. To je velika novost u usporedbi s ostalim steljama koje se nude na našem tržištu.

   

  1. 1. Punjenje - Napunite posudu sa Cat's Best pijeskom za mačke do visine od 5-7 cm.
  2. 2. Čišćenje - Uklanjajte grudice i izmet redovito.
  3. 3. Potpuna izmjena - Tjedno čišćenje mačjeg pijeska je stvar prošlosti. Kompletna izmjena Cat's Best pijeska može izdržati od 5 do 7 tjedana.
  4. 4. Odlaganje - Grudice i izmet trebalo bi odlošiti u kanti za smeće, organski otpad, kompost ili toalet.

Testirana kvaliteta

Eko test napravljen između 19 vrsta grudajućih mačjih stelja ocijenio je Cat's Best mačju stelju jedinom potpuno organski razgradivom i ekološkom.

Napravljen je od PEFC certificiranih sekundarnih drvnih sirovih materijala - nijedno stablo nije palo da bi se proizveo Cat's Best.

U prosjeku, 21 kg pijeska konvencionalnog pijeska za mačke potroši se mjesečno, po jednoj mački. Sa Cat's Best pijeskom, ta brojka je puno manja - 2.1 kg. To je količina koju je potrebno kupiti, staviti u WC i u konačnici baciti.

Vrlo ekonomičan

Iznimno je ekonomičan. Zahvaljujući kapilarnom sistemu biljnih vlakana od kojih je proizveden ima moć upijanja vlage 3 x veću od ostalih stelja u ponudi. Time se početna veća cijena znatno umanjuje. Ekstremno se dobro gruda, a grudice u potpunosti upijaju neugodne mirise.

U prosjeku, 21 kg pijeska konvencionalnog pijeska za mačke potroši se mjesečno, po jednoj mački. Sa Cat's Best pijeskom, ta brojka je puno manja - 2.1 kg. To je količina koju je potrebno kupiti, staviti u WC i u konačnici baciti.

 

Komentari 2
Pošalji svoj komentar

Tvoja ocjena

Tvoj email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar.
Drugi su komentirali
Ružica Bošković 07.10.2023.
Meni do sada najbolji pijesak,jedina mana je što se raznosi po stanu i praši.
Natalija Vađina 18.12.2021.
Preporuka vlasnicima mačaka,fantastičan je!!
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Sendgrid
Zendesk LiveChat
Google Ads

Google tag manager
Google ecommerce
Facebook pixel